برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

بازی تکراری آزادی صادرات و افزایش قیمت گوجه و خیار در بازار

با آزاد شدن صادرات دوباره، قیمت گوجه فرنگی در بازار افزایش یافت و از ۲تا ۳ هزار تومان در هر کیلوگرم به ۵ تا ۶ هزار تومان افزایش یافت و قیمت خیار نیز در بازار ۵ تا ۶ هزار تومان به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۴۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، قیمت صیفی جات در روزهای اخیر به شدت افزایش یافته است به طوری که هر کیلوگرم هویج در بازار 4 تا 5 هزار تومان، پیاز 5 تا 6 هزار تومان، گوجه فرنگی 5 تا 6 هزار تومان، بادمجان حدود 4 هزار تومان، سیب زمینی حدود 5 هزار تومان،کاهو 4 تا 5 هزار تومان خیار 5 تا 6 هزار تومان و گوجه فرنگی 5 تا 6 هزار تومان به فروش میرسد.

قیمت هر کیلوگرم گوجه در هفته پیش و تا یک هفته قبل از اعلام آزاد شدن صادرات این محصول در بازار به 2 تا 3 هزار تومان کاهش یافته بود اما با اعلام، آزاد شدن صادرات این محصول، قیمت گوجه به 5 تا 6 هزار تومان رسید.

قیمت هرکیلوگرم پیاز نیز که در ایام ابتدایی سال جاری به 10 تا 12 هزار تومان در هر کیلوگرم افزایش یافته بود و افزایش قیمت عجیبی را تجربه کرد،  با اعلام خبر ممنوعیت صادرات این محصول برای تنظیم بازار داخلی به 5 تا 6 هزار تومان کاهش یافت اما کماکان قیمت این محصول برای مصرف کنندگان گران است.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار